News

ZIENER is the new clothing partner of Maarten Meiners and Global Racing Ski Team

News

Plek 48 wereldranglijst voor Maarten op de reuzenslalom

Komend seizoen begint Maarten op plek 48 op de wereldranglijst op de reuzenslalom. Dit is de sterkste uitgangspositie ooit en daarmee ook een betere startpositie in de World Cup wedstrijden.

Blog

Hoe is het om nu te skiën in Oostenrijk?

De eerste ski meters na de Corona lockdown zijn al weer gemaakt. Deze week stond ik op de sneeuw van de gletsjer in Hintertux. Ontzettend gaaf om weer bovenop die prachtige bergen te staan in de sneeuw.

News

Maarten beter dan ooit in World Cup Hinterstoder

Maarten Meiners kwam 0,19 seconde te kort voor zijn eerste World Cup punten. Meiners eindigde na de eerste run op de 33e plaats. Hij kwam niet eerder zo dichtbij.

News

Maarten 9e in Europa Cup Kirchberg, zijn beste resultaat ooit

Maarten Meiners heeft de 9e plaats behaald tijdens de Europa Cup reuzenslalom in Kirchberg, Oostenrijk. Hij behaalt hierdoor zijn beste Europa Cup resultaat uit zijn carrière.

News

Maarten wint Nor-Am Reuzenslalom in Nakiska, Canada

Maarten Meiners heeft de reuzenslalom in Nakiska gewonnen. De wedstrijd maakt deel uit van de North-America-Cup serie.

News

Audi en Maarten verlengen samenwerking

Een maand voordat het nieuwe seizoen in de Audi FIS Ski World Cup van start gaat, heeft Audi de samenwerking met Maarten Meiners, de beste Nederlandse alpineskiër van dit moment, met twee jaar verlengd.

News

Maarten skiet top 15 in Europa Cup Super-G

Maarten Meiners heeft voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een top 15 resultaat behaald in een Europa Cup Super-G. Er werden twee Europa Cup wedstrijden gehouden in Sella Nevea.

News

Maarten behaalt podium bij ANC Reuzenslalom in Cardrona, NZ

Maarten Meiners heeft tijdens de laatste wedstrijd van de Australia-New Zealand-Cup het podium weten te behalen. Tijdens de reuzenslalom stond Meiners zelfs aan de leiding na de eerste run.