Blog

Wil jij ski les krijgen van mij? Dat kan!

Er staat een toffe winactie online op de kanalen van ERU Prestige, waarbij je van 7 februari t/m 5 maart kans maakt op een Ski Clinic van mij!

News

Meiners 4e en 8e bij de Nor-Am Cup in Tremblant, Canada

Maarten Meiners is op de 4e en 8e plaats geëindigd bij de reuzenslalom in Tremblant, Canada. De wedstrijden zijn onderdeel van de North America Cup series en daardoor belangrijke continental cup wedstrijden.

News

Meiners finisht niet bij WK Reuzenslalom in Courchevel, Frankrijk

Maarten Meiners heeft helaas de finish niet gehaald bij de Wereldkampioenschappen Reuzenslalom in Courchevel, Frankrijk. Na een goede start met een 15e tussentijd raakte Meiners uit balans en miste de volgende poort.

News

Meiners Nederlands Kampioen op de reuzenslalom in Maria Alm

Maarten Meiners en Adriana Jelinkova hebben zich gekroond tot Nederlands kampioen reuzenslalom. Met hun NK-titels geven zowel Meiners als Jelinkova nog een beetje extra glans aan hun toch bijzondere seizoen, waarin beide atleten erin slaagden om World Cup-punten te behalen en deel te nemen aan de Olympische Spelen.

News

Maarten wordt 18de en zet beste Nederlandse presentatie ooit neer op reuzenslalom

Maarten Meiners mag uiterst tevreden zijn met zijn olympisch debuut op de reuzenslalom. De eerste Nederlandse skiër op een olympisch toernooi sinds 1952 eindigde onder moeilijke omstandigheden op een knappe achttiende plek.

News

Maarten Meiners naar Olympische Spelen

News

Europa Cup podium voor Maarten in Zinal

News

ZIENER is the new clothing partner of Maarten Meiners and Global Racing Ski Team

News

Plek 48 wereldranglijst voor Maarten op de reuzenslalom

Komend seizoen begint Maarten op plek 48 op de wereldranglijst op de reuzenslalom. Dit is de sterkste uitgangspositie ooit en daarmee ook een betere startpositie in de World Cup wedstrijden.

Blog

Hoe is het om nu te skiën in Oostenrijk?

De eerste ski meters na de Corona lockdown zijn al weer gemaakt. Deze week stond ik op de sneeuw van de gletsjer in Hintertux. Ontzettend gaaf om weer bovenop die prachtige bergen te staan in de sneeuw.

News

Maarten beter dan ooit in World Cup Hinterstoder

Maarten Meiners kwam 0,19 seconde te kort voor zijn eerste World Cup punten. Meiners eindigde na de eerste run op de 33e plaats. Hij kwam niet eerder zo dichtbij.

News

Maarten 9e in Europa Cup Kirchberg, zijn beste resultaat ooit

Maarten Meiners heeft de 9e plaats behaald tijdens de Europa Cup reuzenslalom in Kirchberg, Oostenrijk. Hij behaalt hierdoor zijn beste Europa Cup resultaat uit zijn carrière.