Wil jij ski les krijgen van mij? Dat kan!

Er staat een toffe winactie online op de kanalen van ERU Prestige, waarbij je van 7 februari t/m 5 maart kans maakt op een Ski Clinic van mij! Wil jij kans maken? Doe dan mee met de winactie:
Volg @eruprestige op Instagram of Facebook      
Reageer onder de post om kans te maken

Actievoorwaarden:
Deelnemen aan deze winactie kan t/m 5 maart 23:59 uur. Alle comments van Facebook en Instagram worden bij elkaar gevoegd en uiteindelijk zal daaruit één winnaar random worden geselecteerd. De winnaar krijgt op 7 maart een privébericht. Als de winnaar 48 uur na bekendmaking geen antwoord heeft gestuurd, zal Koninklijke ERU de prijs aan een andere deelnemer uitreiken. De ski clinic vindt plaats in SnowWorld (Amsterdam of Zoetermeer) op een nader te bepalen datum.