Meiners finisht niet bij WK Reuzenslalom in Courchevel, Frankrijk

Maarten Meiners heeft helaas de finish niet gehaald bij de Wereldkampioenschappen Reuzenslalom in Courchevel, Frankrijk. Na een goede start met een 15e tussentijd raakte Meiners uit balans en miste de volgende poort. ‘Het geeft nogmaals aan dat ik goed aan het skiën ben. Ik moet nog constanter worden, vooral bij dit soort moeilijke omstandigheden. De piste was erg ijzig en behoorlijk steile stukken, een echte WK waardige piste.’

Aan het begin van de week werd Meiners 36e bij de Parallel Reuzenslalom. Dit was niet genoeg om bij de top 16 te komen en door te gaan naar de finale. ‘De parallel is een mooi spectaculair onderdeel. Ik maakte een grote fout en dat kostte direct te veel tijd. Op een zeer korte piste, kun je dit niet meer goedmaken. De rest van de run was goed, dit gaf me wel vertrouwen.’

Meiners reist volgende weer naar Amerika voor de volgende World Cup en Continental Cup wedstrijden.