Plek 48 wereldranglijst voor Maarten op de reuzenslalom

Komend seizoen begint Maarten op plek 48 op de wereldranglijst op de reuzenslalom. Dit is de sterkste uitgangspositie ooit en daarmee ook een betere startpositie in de World Cup wedstrijden.

Afgelopen seizoen kwam abrupt ten einde hoewel Meiners goed in vorm was in de tweede helft van het seizoen. ‘Ik was blij met mijn vorm, tijdens de laatste World Cups was ik dichterbij top 30 resultaten dan ooit. Komend seizoen is mijn doel om bij de top 30 wereldwijd te zitten, ik ben deze zomer daarvoor hard aan het werk en heb veel vertrouwen dat we in de goede richting werken.’

Afgelopen weken heeft Meiners getraind op de gletsjers in Hintertux, Oostenrijk en Stelvio, Italie. Komende weken vervolgt het programma zich in de lage landen met skidagen in Snowvalley in Peer, Belgie en Wittenburg, Duitsland. In augustus staat een trainingskamp gepland in Saas-Fee, Zwitserland.